română (România) English (United States)

 

Despre noi

Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii medicale asigurate de profesionisti si de cele mai noi tehnologii din domeniu. Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu si Medicina Preventiva – Bucuresti este institutia publica in domeniul sanitar, cu personalitate juridica, subordonata Academiei Romane, cu sediul Bucuresti, str. Washington 8 – 10.

Misiunea noastra este de a corela stiinta cu experienta clinica pentru a ne oferi concursul in rezolvarea celor mai diverse provocari medicale. Colaborarile si investigatiile multidisciplinare, traducerea noutatilor stiintifice in metode noi de diagnostic si tratament si mentalitatea ca nu exista boli ci bolnavi, ne-au clasat in cei 60 de ani de experienta printre centrele medicale de top. Valorile noastre sunt respectul pentru munca si pentru demnitatea individuala, seriozitatea, integritatea, dedicatia pentru stiinta si pentru pacient, corectitudinea si atitudinea centrata pe pacient, etica si siguranta actului medical.

Centrul asigura asistenta in peste 28 de specialitati medicale cu un colectiv de peste 150 de medici primari si de specialitate si cadre medicale superioare. Asiguram asistenta medicala primara, de specialitate, de urgenta pentru categoriile de persoane aflate in sistemul de asigurari sociale de sanatate, asistenta medicala si protectie sanitara pentru demnitarii romani si straini, activitati de inspectie sanitara si sanitar-veterinara de stat. Centrul are in dotare sali de operatii chirurgie de zi pentru specialitatile flebologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, chirurgie buco-maxilo-faciala, microchirurgie, centru de hemodializa, laborator si farmacie proprii, servicii radiologice complexe (computer tomograf, Doppler, ecograf 3D, 4D), servicii balneofizioterapeutice si de recuperare kinetoterapeutica, serviciu ambulanta.