română (România) English (United States)

 

 
  • Aprilie 2012: Utilizatorii autentificati pot efectua programari online si pot accesa informatii despre rezultatele de laborator si medicamentele disponibile in farmacia CMDTAMP
  • Aprilie 2012:Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite prin portalul web, va asteptam la sediul CMDTAMP, pentru crearea unui cont online. Odata cu informatiile pentru accesul in portal, veti primi si un card personalizat.
 


Ecografie Doppler

 

Vivid 7 Dimension

Ecocardiograf de ultima generatie (unul din cele 7 de acest tip din tara).
Dispozitiv imagistic pentru studiul avansat al cordului si vaselor. Permite evaluarea structurii si functiei cardiace atat prin metoda traditionala (2D - Doppler) precum si prin tehnici avansate de studiu (TDI – velocitati miocardice tisulare, 2D – Strain).
Tipuri de ecografii: - ecografie cardiaca

Investigatiile mentionate se fac cu plata si programare prealabila insotite de bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie, in care sa se justifice motivatia medicala a investigatiei respective.

Patologia ischemica miocardica, valvulara, cardiomiopatii, boli ale pericardului, bolile aortei si arterei periferice, boli cardiace congenitale la adult, bolile venelor periferice.

Vezi lista tarife servicii